Meer afbeeldingen

20 ft Opslagcontainer

Snel overzicht

20 ft Opslagcontainer
L-6.06 X B-2.44 X H-2.59
Capaciteit: circa 33m³

1 week huurvrij, daarna betaald u € 3,75 ex. btw per dag

Zaterdag en zondag plaatsen en halen wij geen containers.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 195,00 Incl. BTW: € 235,95
Voer a.u.b. uw postcode in om te controleren of wij op uw adres leveren.
Datum selecteren
Datum selecteren

Maximale aantal karakters: 500

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 195,00 Incl. BTW: € 235,95

Details

Inclusief

- Transportkosten (plaatsen en ophalen) van de 20 ft opslagcontainer.
- 1 week huurvrij, daarna betaald u € 3,75 (exclusief BTW) per dag.
- Milieutoeslag.Exclusief

- Doorplaatsen van de 20 ft opslagcontainer.
Voor het doorplaatsen van de opslagcontainer naar een straat of plaats anders dan de Schiehal zullen opnieuw transportkosten in rekening gebracht worden.

Levering:

Wij leveren uw 20 ft opslagcontainer binnen 48 uur in heel Zuid-Holland. Buiten deze gebieden is levering van 20 ft opslagcontainer vanzelfsprekend ook mogelijk. Hiervoor verzoeken wij u de afdeling planning te bellen via 0800 261 63 93. Zij zullen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden en u een passend advies geven.

Leveren en ophalen op zaterdag en zondag:

Op zaterdag en zondag plaatsen en halen wij geen containers!Te gebruiken voor:

Extra (tijdelijke) opslag voor het opslaan van uw inboedel of huisraad tijdens een verbouwing of verhuizing, het opslaan van uw winkel of kantoor inventaris en het droog en veilig opslaan van bouwmaterialen, instrumenten en gereedschappen voor bouwbedrijven.Voordelen 20 ft opslagcontainer:

- Huren per dag
- Veilig
- VoordeligHoe zwaar mag een 20 ft opslagcontainer beladen worden?

Het maximale beladingsgewicht van een 20 ft opslagcontainer is 5.5 ton.
Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers voor persoonlijk advies.Vergunning wel of niet nodig?

In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen als u een opslagcontainer laat plaatsen. U heeft vaak wel een vergunning nodig als u de 20 ft opslagcontainer laat plaatsen op parkeerzones of aan de openbare weg.
Omdat u zelf uiteindelijk verantwoordelijk blijft voor de plaatsing van de 20 ft opslagcontainer op de door u gewenste plaats is het altijd raadzaam om bij de gemeente waar u de container wil plaatsen navraag te doen over eventueel vergunningbeleid ter plaatse.
Eventuele boetes worden namelijk direct verlegd naar u.Zelf geen plaats voor een 20 ft opslagcontainer?

Indien u zelf geen ruimte heeft om de 20 ft opslagcontainer te plaatsen is opslag op ons terrein bij de Schiehal in Delft ook mogelijk. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de pagina opslag van deze website waar we u precies uitleggen wat de mogelijkheden zijn.Aansprakelijkheid bij schade en/of letsel

Zegwaard Container Verhuur is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel die is ontstaan door onjuist gebruik van de containers. De huurder is zelf aansprakelijk voor schade die ontstaat uit het onvoldoende treffen van maatregelen om ongevallen (en schade) van werknemers, klanten en overige derden te voorkomen. Ook moet u als huurder er zelf voor zorgen dat u voorzieningen treft zodat het plaatsen van de container geen schade aan de ondergrond kan veroorzaken. Mocht er door de geplaatste container toch schade aan de ondergrond zijn veroorzaakt, dan is Zegwaard Container Verhuur of de door Zegwaard Container Verhuur ingeschakelde transporteur niet aansprakelijk.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Opslagcontainer bestellen en opslagruimte huren.