Heeft u een tekort aan ruimte? Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Bestel direct

  • Leverbaar binnen Zuid-Holland
  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Spoedlevering mogelijk
  • Vaste scherpe prijs

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over het huren van een opslagcontainer of een ander onderwerp? Dan zou het goed kunnen dat uw vraag al eerder is gesteld. Zit u na het doorlezen van de veelgestelde vragen nog steeds met vragen of heeft u meer informatie nodig, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
 

Registeren en bestellen

Hoe bestel ik een container?
U kunt bij Zegwaard Container Verhuur op twee manieren een container bestellen:
– Telefonisch via 015 – 261 63 93 of,
– Online via https://zegwaardcontainerverhuur.nl

Indien u de container online via de webshop bestelt, doorloopt u de aangegeven stappen om uw container te bestellen.

Hoe gaat het bestellen en registreren in zijn werk?
U wordt nu automatisch doorgestuurd naar het beveiligde gedeelte van de website, zodat wij u kunnen garanderen dat uw (bank)gegevens niet in verkeerde handen zullen komen. Veiligheid staat bij ons voorop! Voordat u gaat afrekenen kunt u uw bestelling nogmaals goed bekijken en aanpassen waar u wenst. Is alles naar wens?
Klik op “Plaats bestelling”
U wordt nu doorgestuurd naar de beveiligde betaalomgeving.

Nadat u uw bestelling online voldaan heeft ontvangt u van Zegwaard Container Verhuur een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres, met hierin een overzicht van het door u bestelde producten.

Wat moet u doen bij problemen tijdens het bestellen?
Mocht blijken dat u problemen heeft met het bestellen van een container om wat voor reden dan ook, neem dan gerust contact op met een van onze klantenservice medewerkers via ons telefoonnummer 015 – 261 63 93.
Wij helpen u graag!

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?
Gedurende 14 dagen na het bestellen van uw container én voor de afleverdatum heeft u bij Zegwaard Container Verhuur, de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren. Indien de container reeds geleverd is, is het herroepingsrecht echter niet meer van toepassing, omdat de geleverde dienst (container verhuur) dan reeds begonnen is.

Hoe kan ik gebruik maken van mijn herroepingsrecht?
U kan zonder opgave van reden en kosteloos, telefonisch contact opnemen via de klantenservice 015 – 261 63 93 (maandag t/m vrijdag van 8:00 – 18:00 uur) of u kunt een e-mail sturen naar: info@zegwaardcontainerverhuur.nl met vermelding van de door u verstrekte persoonsgegevens. Wij zullen de bestelling dan annuleren en als u een bedrag betaalt heeft zal het betaalde bedrag binnen 30 dagen aan u worden terugstorten. Vergeet niet voor een snelle afhandeling uw bankrekeningnummer te vermelden in de e-mail.

Plaatsing van de container

Heb ik voor het plaatsen van een container een vergunning nodig?
Voor een korte periode, buiten een betaald parkeer gebied, is het vaak niet noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor de plaatsing van de container. Maar omdat dit beleid per gemeente verschilt raden wij u aan om bij de desbetreffende gemeente navraag hierover te doen, omdat u als huurder zelf verantwoordelijk bent voor een eventuele vergunning.

Wanneer wordt de container geplaatst?
Als u een container voor besteld op werkdagen, zal deze de volgende werkdag geleverd worden. Voor spoed plaatsingen vragen wij u direct contact op te nemen via telefoonnummer 015 – 261 63 93, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. Indien u het wenst kan onze chauffeur een half uur voor plaatsing van de container u bellen zodat u precies weet wanneer de levering zal plaatsvinden.

Hoeveel plaats moet er vrij zijn voor de plaatsing van de container?
U moet minimaal 3 parkeerplaatsen vrijhouden voor de plaatsing van de container, zodat de vrachtwagen genoeg ruimte heeft om uw container te plaatsen en op te halen. Naar gelang de lengte van de container neemt deze de ruimte in van één tot twee parkeerplaats(en).

Moet ik tijdens de plaatsing aanwezig zijn?
Onze chauffeur zal de container zo dicht mogelijk bij de opgegeven locatie plaatsen die u heeft doorgegeven tijdens de bestelling van de container. Als u de container op een specifieke (parkeer)plaats geplaatst wilt hebben moet u wel aanwezig zijn om de chauffeur te begeleiden tijdens de plaatsing van de container.

Hoe lang mag ik de container laten staan?
De prijs die u betaalt voor de huur van de container is inclusief 1 week huur. Vanaf dag 8 wordt er v.a. € 1,50 (excl. BTW) per dag per container huur doorberekend. Wanneer u geen opdracht geeft voor het ophalen van de container blijft uw container staan mits anders is overeengekomen met u.
U kan de container natuurlijk altijd eerder laten ophalen.

Kan ik na het plaatsen van de container alsnog annuleren?
Zodra de container is geplaatst is het annuleren/herroeppingsrecht niet meer van toepassing. Wij kunnen wel de container zonder inhoud weer bij u ophalen, hiervoor worden dan echter wel de transportkosten in rekening gebracht, omdat een loze rit gemaakt moet worden.

Betaalmogelijkheden

Wat zijn de betaalmogelijkheden bij een container huren?
U kunt bij Zegwaard Container Verhuur betalen via IDeal, Visa of Mastercard.

Betalen via iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen via Visa
Steeds meer mensen kopen producten via internet. Van boeken en cd’s tot vakanties, het kan ook allemaal met uw Visa kaart. Betalen op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als betalen in de winkel.

Online betalen met Visa
Als u gaat betalen typt u uw Visakaartnummer en vervaldatum in. Soms moet u daarna ook nog de laatste drie cijfers intypen die op de achterkant van uw creditcard staan. Het bedrag wordt opgenomen op uw volgende betalingsoverzicht. U kunt dit bedrag controleren voordat het van uw rekening afgeboekt wordt. Uiteraard gelden alle verzekeringen die u met uw kaart heeft, ook voor uw aankopen via internet.

Betalen via Mastercard
Betalen met uw MasterCard creditcard op internet is net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel. Online betalen werkt als volgt: u vult het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina van de site.

Aansprakelijkheid

Wie is verantwoordelijk bij diefstal of schade aan de container?
U bent als huurder van de container altijd zelf verantwoordelijk als er brandschade of lakschade aan de container is. Ook bij diefstal en overige calamiteiten bent u zelf verantwoordelijk.

Klachten

Wat moet u doen met een klacht? 
Zegwaard Container Verhuur, streeft naar een goede relatie met al haar klanten en zakelijke relaties!

Heeft u een klacht?
Zegwaard Container Verhuur beschikt over een klachtenprocedure en behandelt iedere klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst, een product en/of onze dienstverlening moeten zo snel mogelijk en volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij Zegwaard Container Verhuur, nadat u de gebreken heeft geconstateerd.

Bij Zegwaard Container Verhuur ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Indien er meer tijd nodig is om uw klacht te verwerken wordt u hiervan op de hoogte gesteld door Zegwaard Container Verhuur, zodat wij u een meer uitvoerig antwoord kunnen geven.

Klachten kunt u sturen via info@zegwaardcontainerverhuur.nl of u kunt telefonisch contact opnemen via de klantenservice 015 – 261 63 93 (maandag t/m vrijdag van 8:00 – 18:00 uur).

U kunt uw klacht ook schriftelijk indienen door gebruik te maken van onderstaande gegevens:

Zegwaard Container Verhuur
T.A.V. Klantenservice
Schieweg 33
2627 AT Delft

Privacybeleid

Wat doet Zegwaard Container Verhuur met mijn gegevens?
Zegwaard Container Verhuur is zich bewust van het belang van de bescherming van persoonlijke gegevens. Zegwaard Container Verhuur verplicht zich ertoe uw privacy te respecteren en vertrouwelijk om te gaan met uw persoonlijke gegevens. Alle gegevens worden verwerkt overeenkomstig de geldende wettelijke voorschriften.

Wat is bij Zegwaard Container Verhuur het privacybeleid?
Dit is de website van Zegwaard Container Verhuur.
Ons vestigingsadres is Schieweg 15D, 2627 AN Delft.

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch uw domeinnaam, noch uw e-mailadres.
Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:
– uw e-mailadres als u boodschappen/vragen plaatst op deze website.
– uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoek informatie en/of site-registratie).

Deze informatie wordt gebruikt voor intern gebruik en wordt daarna verwijderd.
De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek).

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid?
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.
Per email: info@zegwaardcontainerverhuur.nl
Per telefoon: 015 – 261 63 93
Per brief: Schieweg 15D, 2627 AN Delft

Communicatie per e-mail
Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Communicatie per brief
Als u ons via het web uw postadres meedeelt, zal u alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons meegedeeld hebt.

Communicatie per telefoon
Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf u alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u online geplaatst hebt.

Indien u geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes (meer) wenst te ontvangen, kunt u dat kenbaar maken via de website van de Stichting Infofilter: www.infofilter.nl .

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacybeleid. In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons op.

 

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit