Heeft u een tekort aan ruimte? Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Bestel direct

 • Binnen 1 werkdag geleverd
 • Spoedlevering mogelijk
 • Vaste scherpe prijs

Opslagcontainer Huren

Opslagcontainer huren

Wilt u een opslagcontainer huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zegwaard Container Verhuur verhuurt al jarenlang opslagcontainers met verschillende maatvoeringen. Onze jarenlange verhuur is betrouwbaar en professioneel ingericht. Heeft u een spoed klus en direct een opslagcontainer nodig? Geen probleem! Laat het ons direct weten zodat we u snel en efficiënt kunnen ontzorgen met een opslagcontainer. Wij beschikken over een gerenoveerde opslaglocatie met ruim 2500 opslagcontainers van verschillende formaten. Hierdoor bent u gegarandeerd dat er altijd een container beschikbaar is én dat uw spullen veilig opgeslagen liggen.

Waarvoor kunt u een opslagcontainer huren?

Er zijn velen doeleinden waarvoor u wat extra ruimte kunt gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verbouwing, verhuizing, bouwproject of tijdelijke opslag voor evenementlocaties. De aanvraag om een opslagcontainer te huren is erg divers. U kunt direct via de website uw opslagcontainer huren. Heeft u vragen? Bel of mail ons dan gerust zodat we direct met u mee kunnen denken.

Wie kan bij Zegwaard een opslagcontainer huren?

Bij Zegwaard Container Verhuur leveren we opslagcontainers voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Opslagcontainer huren voor particulieren

U kunt als particulier een opslagcontainer bij ons huren. Particulieren gebruiken een opslagcontainer voor tijdelijke opslag van waardevolle spullen tijdens een verbouwingen of verhuizingen. Bij een verbouwing kunt u extra ruimte creëren door een 8 ft opslagcontainer te huren. Dit kan bij ons op de opslaglocatie of wij kunnen een tijdelijke opslagcontainer bij u op locatie plaatsen. Hierin kunt u tijdelijk uw meubels of inboedel opslaan of uw professionele materialen. Ook voor een verhuizing kan een opslagcontainer prettig zijn om tijdelijk meubels of materialen op te slaan.

Opslagcontainer huren voor zakelijk gebruik

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u een opslagcontainer wilt huren voor zakelijk gebruik. Bij bouwprojecten, verbouwingen, evenementenopslag of verhuizingen zijn de opslagcontainers dé ideale oplossing voor ruimtegebrek.  Door een opslagcontainer te huren heeft u uw waardevolle materialen overzichtelijk en beveiligd. Ontdek hier de voordelen voor het huren van een opslagcontainer:

Voordelen van een opslagcontainer huren:

Bij Zegwaard Containerverhuur hebben we jarenlange ervaring in de verhuur van opslagcontainers. Omdat wij het belangrijk vinden dat u uw spullen veilig kunt opslaan, zijn de containers op ons terrein 24/7 beveiligd. Zo hebben onze containers:

 • Videobewaking: 24/7 staat ons geavanceerde alarmsysteem op en om het terrein aan;
 • Beveiligingsmedewerkers: dag en nacht wordt het terrein van Zegwaard Container Verhuur door een professioneel extern bedrijf in de gaten gehouden;
 • Unieke sloten: bij het huren van een opslagcontainer kunt u een uniek slot kopen;
 • 24/7 toegang tot de container;
 • Geen wachtlijst;
 • Één contactpersoon;
 • Verschillende formaten containers;
 • Leveringsmelding bij leveringen;
 • Maximale flexibiliteit met betrekking tot opzeggingen.

Assortiment opslagcontainers

Wilt u liever een opslagcontainer huren bij u thuis of op uw werklocatie? Laat ons uw specifieke wens weten dan denken we met u mee. Wilt u meer weten over het verplaatsen van een opslagcontainer? Lees dan hier verder over onze transport mogelijkheden. Naast opslagcontainers verhuren wij ook mobiele kantoor units. Bekijk het aanbod en kies ga direct aan de slag met uw opslag oplossing!

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA