Heeft u een tekort aan ruimte? Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Bestel direct

  • Leverbaar binnen Zuid-Holland
  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Spoedlevering mogelijk
  • Vaste scherpe prijs

015-261 6393

Opslagcontainer aan huis

U wilt een opslagcontainer aan huis huren? Perfect! Als expert op het gebied van opslagcontainers helpen we u vakkundig en efficiënt verder.  We weten als geen ander hoe fijn het is wanneer u extra ruimt heeft om gereedschappen, inboedel of andere grote goederen tijdelijk aan huis kunt opslaan. De opslagcontainer aan huis biedt u deze vrijheid!

Doordat we weten wat prettig is zorgen we bij Zegwaard Container verhuur voor de beste service. We brengen uw opslagcontainer aan huis en halen deze vervolgens weer op als u de container niet meer nodig heeft. Ontdek de mogelijkheden en bestel direct via de webshop uw opslagcontainer of mail uw wensen naar ons door via info@zegwaardcontainerverhuur.nl. We nemen zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Opslagcontainer huren voor de particulier

Heeft u:

  • Een verhuizing in het vooruitzicht?
  • Een verbouwing in het vooruitzicht?
  • Een renovatie aan uw woning of tuin?
  • Een tijdelijke opslag aan huis nodig?
  • Anders, namelijk: …

Bekijk dan eens onze 6 ft opslagcontainers. Wilt u liever een maatje groter? Dat is geen probleem! Bekijk dan de 8 ft opslagcontainers.

Opslagcontainer huren voor de zakelijke klanten

Ook wanneer u zakelijk gezien een verbouwing of verhuizing heeft, bieden onze opslagcontainers dé oplossing voor gebrek aan ruimte. Mail ons uw wensen door, de datum waarop we de opslagcontainer mogen leveren en wanneer we deze voor u op mogen halen en we voorzien u in deze wens. Bestel via de webshop of neem gerust contact met ons op per mail. Heeft u met spoed extra ruimte nodig? Geen probleem! We gaan direct voor u aan de slag en helpen u graag op weg. Heeft u een groot bouwproject, evenement, festival of feest of een andere vraag voor meer ruimte, bekijk dan direct de 10 ft opslagcontainers en de 20 ft opslagcontainers voor de grote opslagmogelijkheden.

Veel gestelde vragen over een opslagcontainer aan huis

Hoe werkt een container opslag aan huis?

Vul gemakkelijk via de website uw postcode, leverdatum en einddatum in en ontvang direct de richtprijs van ons! Wij nemen contact met u op en uw levering is binnen een handomdraai geregeld zodat u met uw klus bezig kunt zijn.

Welke container aan de weg?

Er gelden per gemeente weer andere regels over de plaatsing van containers aan de weg. Vraag bij uw gemeente na of uw opslagcontainer aan de weg mag staan of waar deze geplaatst mag worden en of u hiervoor een vergunning nodig heeft.

 

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit