Heeft u een tekort aan ruimte? Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Bestel direct

  • Leverbaar binnen Zuid-Holland
  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Spoedlevering mogelijk
  • Vaste scherpe prijs

015-261 6393

Verhuisartikelen | De oplossing voor al uw opslagbehoeften

Bij Zegwaard Containerverhuur begrijpen we dat het huren van opslagcontainers slechts het begin is van uw verhuis- verbouw- of opslagavontuur. Wij streven ernaar om u de meest veilige en stressvrije ervaring te bieden, en daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met aanvullende verhuisartikelen!

De overgang naar een nieuwe locatie of de opslag van uw bezittingen hoeft geen gedoe te zijn. Daarom hebben we deze handige extra’s geselecteerd die u pas zult ontdekken zodra u een opslagcontainer in uw winkelmandje plaatst.

Onze aanvullende verhuisartikelen:

  1. Verhuisdozen: Bescherm bezittingen met onze duurzame en praktische verhuisdozen. Geschikt voor kleding, boeken, serviesgoed of andere waardevolle spullen moet inpakken, onze verhuisdozen bieden de perfecte oplossing.
  2. Noppenfolie: Kwetsbare items zoals glaswerk, spiegels en elektronica verdienen extra zorg. Onze noppenfolie is ontworpen om bezittingen veilig te houden tijdens transport of opslag.
  3. Verhuisdekens: Voorkom schade aan meubels en andere grote objecten met onze zachte en beschermende verhuisdekens. Ze zijn ideaal om oppervlakken te beschermen tegen krassen en stoten.

Waarom kiezen voor aanvullende verhuisartikelen?

Geniet van gemak met Zegwaard Containerverhuur
Onze aanvullende verhuisartikelen zijn beschikbaar op het moment dat ze het meest nodig zijn: wanneer u een opslagcontainer huurt. Geen aparte bestellingen of extra moeite – alles wat u nodig heeft is slechts één klik van u verwijderd.

Zegwaard Containerverhuur staat voor kwaliteit
We streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we aanbieden, inclusief onze aanvullende verhuisartikelen. Vertrouw op de duurzaamheid van onze verhuisdozen, noppenfolie en verhuisdekens om je spullen veilig en onbeschadigd te houden.

Betaalbaarheid
Onze prijzen zijn concurrerend, wat betekent dat u zonder zorgen kunt genieten van de extra bescherming en gemak die onze aanvullende verhuisartikelen bieden.

Complete Service
Bij Zegwaard Containerverhuur willen we dat elke stap van uw verhuis- of opslagproces als moeiteloos ervaart. Onze aanvullende verhuisartikelen maken deel uit van onze toewijding om alles te bieden wat u nodig heeft.

Bij vragen of speciale verzoeken staan wij altijd voor u klaar. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw verhuis- en opslagbehoeften. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor Zegwaard!

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit