Heeft u een tekort aan ruimte? Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Bestel direct

  • Leverbaar binnen Zuid-Holland
  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Spoedlevering mogelijk
  • Vaste scherpe prijs

015-261 6393

Container huren

Wanneer u opzoek bent naar een opslagcontainer is de kans groot dat u die zo snel mogelijk nodig heeft. Omdat wij dat bij Zegwaard Container Verhuur als geen ander begrijpen streven wij ernaar u zo snel mogelijk te helpen om een container te huren. Door ons ruime aanbod van containers én snelle communicatie is het, als u op een werkdag contact op neemt, al mogelijk dat wij de volgende werkdag de container op locatie komen leveren.

Ons aanbod

6ft opslagcontainer
8ft opslagcontainer
10ft opslagcontainer
20ft opslagcontainer

Bestellen

Een container huren of reserveren kan via onze website heel eenvoudig door simpelweg de gewenste container toe te voegen in uw winkelmandje en de aangegeven stappen te doorlopen. Het is uiteraard óók mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij staan u ook altijd vrijblijvend te woord als u vragen heeft. U kunt ook de pagina ‘veelgestelde vragen‘ bekijken.

Container huren op locatie

Op het moment dat u een opslagcontainer gaat huren kunt u ervoor kiezen om de container aan huis of op een andere gewenste locatie te plaatsen. Het is belangrijk dat u zelf zorgt dat er voldoende ruimte is om de container te plaatsen. Daarbij is het in sommige gevallen noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een container. Dit is niet altijd het geval maar wij raden u wel aan om dit voor de zekerheid bij uw gemeente na te gaan. Het is namelijk uw eigen verantwoordelijkheid dat eventuele vergunningen in orde zijn. Het is uiteraard óók mogelijk om op onze beveiligde locatie een opslagcontainer te huren.

Transport

Met onze transportservice zorgen wij dat uw gehuurde container op de gewenste locatie wordt geplaatst én opgehaald. Het is mogelijk om zowel een lege als gevulde container te verplaatsen. Bij het afleveren én ophalen van de container is het belangrijk dat er voldoende werkruimte is voor de autolaadkraan. Is de hoeveelheid ruimte beperkt óf is de container zwaar beladen? Dan verzoeken wij u dit op tijd bij ons te vermelden.

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit