Heeft u een tekort aan ruimte? Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Bestel direct

  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Spoedlevering mogelijk
  • Vaste scherpe prijs

Transport

Een opslagcontainer verplaatsen lastig? Niet voor Zegwaard Container Verhuur!
Bij het huren van een container zorgen wij dat de opslagcontainer met onze speciale autolaadkraan bij u thuis voor de deur wordt geplaatst én opgehaald. Uiteraard is het doorplaatsen van een container naar een andere gewenste locatie ook mogelijk.

Gewicht

Onze autolaadkranen kunnen een gewicht van 7 ton verplaatsen. De lege container weegt 2200 kg. Het is hierbij wel belangrijk dat u er rekening mee houdt dat de container, voor de autolaadkraan, goed bereikbaar is. Staat de container te ver van de autolaadkraan óf is de container zwaar geladen, dan gelden er andere voorwaarden en dient u dit vooraf te vermelden zodat de afwijkende voorwaarden met u kunnen worden besproken.

Tarieven

Voor het leveren van een container in de regio Zuid-Holland hebben wij voor het leeg plaatsen en eventueel vol ophalen van de opslagcontainer een vast tarief van € 195,- (excl. BTW).
Voor een autolaadkraan huren betaalt u een scherp tarief van € 85,- per uur (excl. BTW).

Heeft u buiten de regio Zuid-Holland een opslagcontainer nodig? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Vergunningen

In de meeste gevallen is het niet nodig om voor het plaatsen van een container een vergunning aan te vragen. Toch raden wij u aan, aangezien u zelf verantwoordelijk bent, om vóór het plaatsen van de opslagcontainer contact met uw gemeente op te nemen om dit alsnog te controleren. Mocht u problemen hebben met de vergunning of niet over voldoende ruimte beschikken, dan is het huren van een opslagcontainer op het terrein van Zegwaard Container Verhuur in Delft voor u zeer interessant.

Aansprakelijkheid

U bent als huurder of gebruiker zelf aansprakelijk voor de gevolgen die ontstaan uit het onvoldoende treffen van maatregelen om ongevallen van werknemers, klanten en overige derden te voorkomen. Ook bent u als huurder zelf verantwoordelijk om voorbereidingen te treffen zodat het plaatsen van de container geen schade aan de ondergrond of omgeving kan veroorzaken. Mocht er door de geplaatste container tóch schade aan de ondergrond of omgeving zijn veroorzaakt, dan is Zegwaard Container Verhuur of de door Zegwaard Container Verhuur ingeschakelde transporteur niet aansprakelijk.

 

 

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA