Heeft u een tekort aan ruimte? Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Bestel direct

  • Leverbaar binnen Zuid-Holland
  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Spoedlevering mogelijk
  • Vaste scherpe prijs

015-261 6393

Transport

Bij Zegwaard Container Verhuur beschikken wij over een divers assortiment opslagcontainers. Voor elke vraag hebben wij een geschikte maat opslagcontainer. Heeft u vragen over het transport van de opslagcontainer? Geen probleem! Zowel particulieren als zakelijke vragen over het (ver)plaatsen van de opslagcontainer zullen wij overzichtelijk beantwoorden. Wilt u liever uw vraag stellen aan een van onze collega’s? Neem dan contact met ons op.

Is het verplaatsen van een opslagcontainer lastig?

Niet voor ons! Transport is bij ons zó geregeld.

Regelen jullie het transport van elke opslagcontainer?

Jazeker! Al onze opslagcontainers kunnen wij vervoeren met onze transportservice. Zo kunt u zorgeloos en gemakkelijk uw eigen opslagcontainer huren.

Hoe werkt het huren van een opslagcontainer en het transport?

Wanneer u bij ons een opslagcontainer huurt zorgen wij voor passend transport van de opslagcontainer. Met onze speciale autolaadkraan wordt de opslagcontainer bij u thuis voor de deur geplaatst én weer opgehaald. Ook het doorplaatsen van een opslagcontainer naar een andere locatie kan met onze transport service. Het kan wel zijn dat hier extra kosten voor worden gerekend maar dit zullen wij vooraf aangeven. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Ontdek hieronder de meest gestelde vragen over ons transport:

Hoeveel gewicht kan het transport aan?

Onze autolaadkranen van onze transportservice kunnen een gewicht van 7 ton verplaatsen. De lege opslagcontainer weegt 2200 kg. Het is hierbij belangrijk dat u er rekening mee houdt dat de opslagcontainer, voor de autolaadkraan goed bereikbaar is. Staat de opslagcontainer te ver van de autolaadkraan óf is de opslagcontainer te zwaar geladen, dan gelden er andere voorwaarden en dient u dit vooraf te vermelden zodat de afwijkende voorwaarden met u besproken kunnen worden.

Wat zijn de transport tarieven?

De tarieven van onze transportservice zijn regionaal bepaald. Voor het leveren van een opslagcontainer in de regio Zuid-Holland hebben wij voor het leeg plaatsen en eventueel vol ophalen van de opslagcontainer een vast tarief van €195,- (excl. BTW).
Voor de huur van een autolaadkraan betaalt u een scherp tarief van €105,- per uur (excl. BTW).

Heeft u buiten de regio Zuid-Holland een opslagcontainer nodig? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Welke vergunningen heb ik nodig voor een opslagcontainer?

In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een opslagcontainer. Toch raden wij u aan, aangezien u zelf verantwoordelijk bent, om vóór het plaatsen van de opslagcontainer contact met uw gemeente op te nemen om dit te controleren. Mocht u problemen hebben met de vergunning of niet over voldoende ruimte beschikken, dan is het huren van een opslagcontainer op het terrein van Zegwaard Container Verhuur in Delft voor u een passende oplossing. Ontdek hier de voordelen van onze opslagruimte verhuur in Delft.

Wie is er aansprakelijkheid voor de opslagcontainer en het transport?

Het is van belang dat wanneer u een opslagcontainer huurt begrijpt dat u voor de huurtijd eigenaar bent van de opslagcontainer. Onze collega’s en transporteurs helpen u zo goed mogelijk aan uw opslagcontainer. Wel wijzen wij u graag op het volgende: U bent als huurder of gebruiker zelf aansprakelijk voor de gevolgen die ontstaan uit het onvoldoende treffen van maatregelen om ongevallen van werknemers, klanten en overige derden te voorkomen.

Ook bent u als huurder van een opslagcontainer zelf verantwoordelijk om voorbereidingen te treffen zodat het plaatsen van de opslagcontainer geen schade aan de ondergrond of omgeving kan veroorzaken. Vraag gerust onze collega’s voor informatie. Mocht er door de geplaatste opslagcontainer tóch schade aan de ondergrond of omgeving zijn veroorzaakt, dan is Zegwaard Container Verhuur of de door Zegwaard Container Verhuur ingeschakelde transporteur niet aansprakelijk.

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit