Heeft u een tekort aan ruimte? Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Bestel direct

 • Leverbaar binnen Zuid-Holland
 • Binnen 1 werkdag geleverd
 • Spoedlevering mogelijk
 • Vaste scherpe prijs

015-261 6393

Opslagruimte huren

Ervaar zelf de uitstekende opslagruimte verhuur service van Zegwaard Container Verhuur! Bij Zegwaard Container Verhuur beschikken wij over een gerenoveerde locatie met ruim 2500 opslagcontainers van bijna elk gewenst formaat. Ontdek welke opslagcontainer het beste bij uw zoekvraag past en boek vandaag nog uw extra opslagruimte.

Wilt u direct iemand spreken over de mogelijkheden vinnen de opslagruimte verhuur? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Onze opslagruimten voor verhuur zijn streng beveiligd!

Omdat wij het belangrijk vinden dat uw spullen veilig opgeslagen liggen, bieden wij u 24/7 beveiligde containers aan. Zo hebben de containers op ons terrein:

 • Uitstekende videobewaking bij onze opslagruimte verhuur: 24/7 staat ons geavanceerde alarmsysteem op en om het terrein aan.
 • Beveiligingsmedewerkers: dag én nacht wordt het terrein van Zegwaard Container Verhuur door een extern bedrijf, dat is gespecialiseerd in beveiliging, in de gaten gehouden.
 • Unieke sloten: bij het huren van een opslagcontainer kunt u een uniek slot kopen.

Ons aanbod in opslagruimte verhuur

De opslagcontainers die wij beschikbaar hebben voor de opslagruimte verhuur ziet u hieronder. Voor elke ruimte beschikken wij over de juiste opslagcontainer. Heeft u een kleine inboedel, gereedschap, klein meubilair of wat losse goederen? Dan is de 6 ft opslagcontainer perfect voor de verhuur. Ontdek hier de 6ft opslagcontainer.

Wanneer u meer goederen, of groteren stukken wilt opslaan op ons beveiligde terrein dan raden wij u de 8ft opslagcontainer aan. Net een slag groter dan de 6 ft en uitstekend voor midden en klein meubilair, inboedel of goederen.

Wanneer u naar een grotere opslagruimte op zoek bent dan hebben wij twee uitstekende opslagcontainers voor u beschikbaar. Ontdek de grote hoeveelheid van de 10ft opslagcontainer. Deze opslagcontainer beschikt over een opslagcapaciteit van circa 19m3. Wanneer u het echt groots wilt aanpakken kiest u voor de 20ft opslagcontainer. Met een opslagcapaciteit van circa 33m3 kunt u gerust zijn dat uw grote of vele producten perfect opgeslagen liggen.

Voordelen van de opslagruimte verhuur

Bij Zegwaard Container Verhuur hebben wij vele voordelen voor onze opslagruimte verhuur. Zo bieden we verschillende maten aan. Naast onze uitstekende beveiliging zijn de volgende voordelen ook vanzelfsprekend:

 • U heeft  24/7 toegang tot uw eigen opslagcontainer;
 • Wij hebben geen wachtlijst voor onze opslagruimte verhuur;
 • U krijgt van ons één contactpersoon;
 • Breed assortiment opslagcontainers voor de verhuur;
 • U krijgt van ons een leveringsmelding bij leveringen;
 • Maximale flexibiliteit met betrekking tot opzeggingen.

Zij gingen u voor in onze opslagruimte verhuur

Er zijn al velen die gebruik gemaakt hebben van de uitstekende opslagruimte verhuur service van Zegwaard Container Verhuur. Zowel particulieren als zakelijke aanvragen zijn passend voor de verhuur. Enkele bekende bedrijven die voor Zegwaard Container Verhuur hebben gekozen zijn: IKEA, Rollema Transport, Fugro Engineer en Prins en de Vries.

 

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit