Heeft u een tekort aan ruimte? Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Bestel direct

  • Leverbaar binnen Zuid-Holland
  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Spoedlevering mogelijk
  • Vaste scherpe prijs

015-261 6393

Opslagruimte huren tijdens verbouwing

Wilt u een opslagruimte huren voor uw verbouwing, verhuizing of tijdens een renovatie? Bij Zegwaard Container Verhuur bent u aan het juiste adres voor het huren van opslagcontainers aan huis, en dat tegen de beste prijs en kwaliteit. Wij leveren onze opslagcontainers door heel Zuid-Holland, waardoor het uitermate handig is voor klussen zoals verbouwingen en verhuizingen. Ons assortiment omvat opslagcontainers van klein formaat, middelgroot en groot formaat, zodat u altijd de juiste opslagruimte vindt voor uw specifieke behoeften. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden voor het huren van een container en kunt u direct uw opslagcontainer aan huis aanvragen. Wanneer u op een werkdag bestelt, leveren wij deze in overleg met u de volgende werkdag direct bij u thuis! Bel ons via 015-261 6393 of stuur uw aanvraag naar info@zegwaard.nl.

Extra opslagruimte huren voor uw verbouwing óf verhuizing

Gaat u verbouwen of verhuizen en heeft u extra opslagruimte nodig voor uw meubels of inboedel? Tijdens deze periode kan het uitermate handig zijn om waardevolle spullen of materialen tijdelijk op te slaan in een opslagcontainer aan huis. Dit creëert niet alleen meer ruimte voor een soepele uitvoering van de verbouwing of verhuizing, maar zorgt er ook voor dat uw eigendommen veilig en dichtbij blijven. Het huren van een opslagcontainer is dan de ideale oplossing.

Bestel uw opslagcontainer aan huis

Wij bieden we verschillende maten opslagcontainers aan, zodat u de perfecte opslagruimte kunt kiezen die past bij uw behoeften. Onze beschikbare maten voor opslagcontainers aan huis zijn onder andere:

6ft opslagcontainer
8ft opslagcontainer
10ft opslagcontainer
20ft opslagcontainer

Of u nu slechts enkele waardevolle spullen wilt opslaan of juist een hele inboedel, bij Zegwaard Container Verhuur hebben we de juiste opslagoplossing voor u.

Opslagruimte in Zuid-Holland voor zowel zakelijk als particulier gebruik

Wij bieden u de mogelijkheid om tegen een scherpe prijs een opslagcontainer aan huis te huren. Zegwaard Container Verhuur heeft jarenlange ervaring in de verhuur van containers en heeft voor elke opslag vraag een oplossing. Heeft u bij ons een opslagcontainer aan huis gehuurd, dan zorgen wij dat deze op de door u gewenste locatie wordt geplaatst. Door onze snelle communicatie is het zelfs mogelijk dat wij met onze transportservice de opslagcontainer gelijk de eerstvolgende werkdag al komen plaatsen.

Verhuur van kleine, middelgrote of grote opslagcontainers voor aan huis

De verhuur van onze containers verschilt in de maatvoering van de opslagcontainers. Wanneer u slechts enkele waardevolle spullen of materialen wilt opslaan kunt u het beste een opslagruimte verhuur van 6ft opslagcontainer bestellen. Wilt u flink wat inboedel opslaan, kiest u dan voor de 8 -10ft of voor de echte grote aanpakkers de 20ft opslagcontainers voor aan huis. Weet u niet goed welke opslagcontainer het beste bij uw vraag past bel ons 015-261 6393 gerust voor advies dan denken we vakkundig met u mee en kunt u direct uw container voor aan huis huren.

De voordelen van een opslagcontainer aan huis

Het huren van een opslagcontainer in Zuid-Holland heeft meerdere voordelen. Zo heeft u met een opslagcontainer aan huis uw spullen veilig en dicht bij u in de buurt. De container is altijd voor uzelf toegankelijk en toch ook goed beveiligd. Met onze container verhuur bieden wij u:

  • Op werkdagen besteld, is de volgende werkdag geleverd;
  • Beveiligde opslag voor al uw waardevolle spullen;
  • Uw spullen schoon en droog veilig opgeslagen;
  • Vrijblijvend gratis telefonisch advies en tips;
  • Altijd gegarandeerd van de scherpste prijs;
  • U bepaalt hoe kort of hoe lang u de opslagcontainer huurt, kortom u kunt de container onbeperkt huren.

Zegwaard Container Verhuur levert opslagcontainers aan huis in heel Zuid-Holland. U kunt uw opslagcontainer huren in:

Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Hoeksche Waard, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Molenlanden, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Oegstgeest, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Teylingen, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas en Zwijndrecht.

Staat uw woonplaats er niet bij, bel ons gerust even op dan helpen we u verder met de opslagoplossing die past bij uw situatie.

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit