Heeft u een tekort aan ruimte? Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Bestel direct

  • Leverbaar binnen Zuid-Holland
  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Spoedlevering mogelijk
  • Vaste scherpe prijs

Opslagruimte huren tijdens verbouwing

Wilt u een opslagruimte huren voor uw verbouwing? Dan is het huren van een opslagruimte aan huis precies wat u nodig heeft en bent u bij Zegwaard Container Verhuur aan het juiste adres. Wij hebben opslagcontainers voor aan huis voor de beste prijs en kwaliteit en we leveren de opslagcontainers in heel Zuid-Holland. Wel zo handig als u gaat verbouwen of gaat verhuizen. Bij Zegwaard Container Verhuur hebben we opslagcontainers aan huis van klein formaat, middelgroot of groot formaat. Lees hieronder meer informatie over de verhuur van een container en vraag direct uw opslagcontainer aan huis aan. Bestelt u op een werkdag? Dan leveren wij deze in overleg met u de volgende werkdag meteen bij u thuis! Wilt u direct een opslagcontainer aan huis huren? Bel ons via 015-261 6393 of stuur uw aanvraag naar info@zegwaard.nl.

Extra opslagruimte huren voor uw verbouwing óf verhuizing

Heeft u nog geen opslagruimte maar gaat u wel verbouwen? U gaat verhuizen maar u heeft een tijdelijke opslag nodig voor uw inboedel? Tijdens een verbouwing of verhuizing kan het zeer handig zijn om tijdelijke waardevolle spullen of materialen op te slaan in een opslagcontainer aan huis. Zo creëert u veel meer ruimte voor het uitvoeren van de verbouwing of verhuizing. Het huren van een opslagcontainer is hiervoor de perfecte manier, maak hier uw keuze in opslagcontainer:

Bestel uw opslagcontainer aan huis:
6ft opslagcontainer
8ft opslagcontainer
10ft opslagcontainer
20ft opslagcontainer

Opslagruimte in Zuid-Holland voor zowel zakelijk als particulier gebruik

Wij bieden u de mogelijkheid om tegen een scherpe prijs een opslagcontainer aan huis te huren. Zegwaard Container Verhuur heeft jarenlange ervaring in de verhuur van containers en heeft voor elke opslag vraag een oplossing. Heeft u bij ons een opslagcontainer aan huis gehuurd, dan zorgen wij dat deze op de door u gewenste locatie wordt geplaatst. Door onze snelle communicatie is het zelfs mogelijk dat wij met onze transportservice de opslagcontainer gelijk de eerstvolgende werkdag al komen plaatsen.

Verhuur van kleine, middelgrote of grote opslagcontainers voor aan huis

De verhuur van onze containers verschilt in de maatvoering van de opslagcontainers. Wanneer u slechts enkele waardevolle spullen of materialen wilt opslaan kunt u het beste een opslagruimte verhuur van 6ft opslagcontainer bestellen. Wilt u flink wat inboedel opslaan, kiest u dan voor de 8 -10ft of voor de echte grote aanpakkers de 20ft opslagcontainers voor aan huis. Weet u niet goed welke opslagcontainer het beste bij uw vraag past bel ons 015-261 6393 gerust voor advies dan denken we vakkundig met u mee en kunt u direct uw container voor aan huis huren.

De voordelen van een opslagcontainer aan huis

Het huren van een opslagcontainer in Zuid-Holland heeft meerdere voordelen. Zo heeft u met een opslagcontainer aan huis uw spullen veilig en dicht bij u in de buurt. De container is altijd voor uzelf toegankelijk en toch ook goed beveiligd. Met onze container verhuur bieden wij u:

  • Op werkdagen besteld, is de volgende werkdag geleverd;
  • Beveiligde opslag voor al uw waardevolle spullen;
  • Uw spullen schoon en droog veilig opgeslagen;
  • Vrijblijvend gratis telefonisch advies en tips;
  • Altijd gegarandeerd van de scherpste prijs;
  • U bepaalt hoe kort of hoe lang u de opslagcontainer huurt, kortom u kunt de container onbeperkt huren.

Zegwaard Container Verhuur levert opslagcontainers aan huis in heel Zuid-Holland. U kunt uw opslagcontainer huren in:

Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Hoeksche Waard, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Molenlanden, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Oegstgeest, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Teylingen, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas en Zwijndrecht.

Staat uw woonplaats er niet bij, bel ons gerust even op dan helpen we u verder.

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit