Heeft u een tekort aan ruimte? Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Bestel direct

  • Leverbaar binnen Zuid-Holland
  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Spoedlevering mogelijk
  • Vaste scherpe prijs

015-261 6393

Sociaal betrokken

Buiten dat wij het bij Zegwaard Container Verhuur belangrijk vinden dat de klant tevreden is, dragen wij de maatschappij ook graag een warm hart toe. Wij ondersteunen al meerdere jaren zeer actief verschillende initiatieven en fondsen. Al deze organisaties zetten zich stuk voor stuk in om behandelingen en genezingen bij zieke kinderen en volwassenen te verbeteren. Wij zijn dan ook trots dat wij deze organisaties buiten onze financiële bijdrage ook met een actieve deelname kunnen ondersteunen.

Logo KikaStichting Kika
Stichting Kika heeft als algemeen doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied en de behandeling van kanker bij kinderen. Dit is voornamelijk gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

 

Logo WouterWouter Duinisveld
Wouter Duinisveld is triatleet met een donorhart. In 2006 verwoest een virus zijn hart. Een week later krijgt hij te horen dat ik zonder een donorhart niet kan verder leven. Sinds zijn transplantatie zet hij zich in voor het terugdringen van het orgaandonortekort. Dit doet hij als spreker en ambassadeur van verschillende stichtingen.

 

Logo Prader willi fondsPrader-Willi Fonds
Het Prader-Willi Fonds richt zich op kinderen met het syndroom van Prader-Willi. Dit is een syndroom waarbij kinderen vanaf de geboorte last hebben van spierzwakte en een onbedwingbare eetlust en andere bijzonderheden in het gedrag. De stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers.

 

Logo Inloophuis DeboraInloophuis Debora
Inloophuis Debora is een initiatief van de Stichting Inloophuis Delft en Omstreken en is hét ontmoetingscentrum van Delft en omstreken voor mensen met kanker en hun naasten. Inloophuis Debora staat voor een steuntje in de rug bij mensen met kanker. Zij kunnen terecht voor contact met lotgenoten.

 

Logo VoedselbankenVereniging van Nederlandse Voedselbanken
Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Niemand hoeft honger te hebben als we voedseloverschotten onder deze groep verdelen? Dat is goed voor mens en milieu. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat het hardste nodig hebben.

 

Logo Right to playRight To Play
Op veel plekken in de wereld is het voor kinderen niet vanzelfsprekend om te spelen. Omdat ze in armoede leven. Omdat ze gevlucht zijn voor oorlog. Omdat ze moeten werken. Of omdat ze zo beschadigd zijn, dat ze niet meer weten hoe. Right To Play laat kinderen wereldwijd spelen. Want als je speelt ben je voor even buutvrij.

 

Logo Basalt revalidatieBasalt Revalidatie
Basalt staan wij voor excellente revalidatiegeneeskunde. Dit betekent dat kinderen, jongeren en volwassenen die te maken hebben met de gevolgen van een ongeval, een ziekte of een aandoening, bij hen aan het juiste adres zijn. Iedereen wil zich een waardevol onderdeel voelen van de samenleving, op welke manier dan ook.

 

Logo HulphondStichting Hulphond Nederland
Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. De stichting is een organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.

 

Logo Hospice het vliethuysHospice het Vliethuys
Dit hospice, dat gevestigd is in Voorburg ,is een thuisvervangende omgeving dat verblijf biedt aan mensen met een beperkte levensverwachting en voor wie verzorging thuis niet meer mogelijk is. Het is zorg in de laatste levensfase die je iedereen toewenst en die wordt uitgevoerd door professionele verpleegkundigen en vrijwilligers.

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit