Heeft u een tekort aan ruimte? Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Bestel direct

  • Leverbaar binnen Zuid-Holland
  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Spoedlevering mogelijk
  • Vaste scherpe prijs

015-261 6393

Alles voor uw verhuizing vindt u bij Zegwaard Container Verhuur!

Zegwaard Container Verhuur biedt de oplossing voor de extra ruimte die u nodig heeft. Met een scala aan opslagcontainers in verschillende maten zit er altijd een verhuiscontainer bij die perfect is afgestemd op uw behoeften. Daarnaast biedt Zegwaard Container Verhuur niet alleen extra opslagruimte aan maar ook professionele service en extra opties die het verhuizen nog makkelijker maakt zodat uw verhuizing zo zorgeloos mogelijk verloopt. Ontdek in deze blog wat Zegwaard Container Verhuur u kan bieden tijdens uw verhuizing.

Verhuiscontainers in alle maten

Bij Zegwaard kunt u containers huren is verschillende maten, zodat u precies de juiste container kunt kiezen voor uw verhuizing. We bieden kleinere containers van 6ft voor een paar meubelstukken, 8ft voor extra ruimte, 10ft voor kleinere verhuizingen en grote containers van 20ft voor een complete inboedel. Zegwaard heeft genoeg extra ruimte te bieden voor uw behoefte. Wilt u een inschatting van de inhoud die in onze containers passen? Dan kunt u bij onze producten https://www.zegwaardcontainerverhuur.nl/opslagcontainers-huren/ voorbeelden vinden van items die in de verhuiscontainers passen. Bent u hierna nog steeds niet zeker over welke container past bij uw opslagbehoefte, neem dan gerust contact met ons op.

Transport service

Wilt u uw verhuiscontainer op uw eigen locatie hebben staan? Dat is geen probleem natuurlijk. Wij regelen het vervoeren van de verhuiscontainer zonder moeite. Met onze speciale autolaadkraan wordt de opslagcontainer zo bij u thuis of op locatie voor de deur geplaatst én weer opgehaald. Ook is het mogelijk om uw opslagcontainer door te plaatsen naar een andere locatie met ons transport service. Het transport zit standaard bij de prijs van uw opslagcontainer inbegrepen, extra kosten zullen alleen gerekend kunnen worden wanneer u een doorplaatsing van de verhuiscontainer wilt. Ook is het mogelijk om zonder moeite uw huurperiode te verlengen wanneer u toch langer de extra ruimte nodig blijkt te hebben. De flexibiliteit van Zegwaard zorgt ervoor dat uw verhuizing zo stress-vrij en soepel mogelijk verloopt.

Verhuiscontainer opslagmogelijkheden

Heeft u geen plaatst voor een verhuiscontainer voor de deur maar heeft u wel behoefte aan extra opslagruimte tijdens de verhuizing? Bij Zegwaard bieden we diverse oplossingen. Naast het huren van een container voor uw deur, kunt u ook gebruikmaken van onze beveiligde opslagfaciliteit in Delft. Ons containerpark biedt voldoende ruimte en veiligheid om uw spullen tijdelijk op te slaan. Of u nu enkele meubelstukken wilt bewaren of uw complete inboedel tijdens een verbouwing veilig wilt opbergen, wij hebben de opslagmogelijkheden die aan uw behoeften voldoen. Met 24/7 beveiliging en toegang tot uw opslagcontainer, kunt u met een gerust hart uw eigendommen bij ons achterlaten.

Veiligheid

Bij Zegwaard Container Verhuur staat veiligheid voorop. Onze opslagcontainers zijn gemaakt van sterke materialen die tegen alle weersomstandigheden en invloeden van buitenaf bestand zijn. Zo blijven uw kostbare spullen goed beschermd. Voor extra veiligheid kunnen wij de verhuiscontainer voorzien van stevige sloten en op ons beveiligde containerpark profiteert u van 24/7 beveiliging door gespecialiseerd personeel en een geavanceerd beveiligingssysteem dat 24/7 gericht staat op en om het terrein. Onze betrouwbare service en maatregelen zorgen ervoor dat u met een gerust hart uw spullen kunt opslaan bij ons.

Extra opties

Naast onze standaard diensten bieden we ook extra opties aan bij uw bestelling van een verhuiscontainer om uw verhuizing nog gemakkelijker te maken. Onze extra opties bestaan uit verhuisdozen, verhuisdekens, noppenfolie en een robuust hangslot. Door deze extra opties heeft u meteen alles bij elkaar wat u nodig heeft voor uw verhuizing en weet u zeker dat uw kostbare spullen veilig en beschermd opgeslagen kunnen worden.

Of u nu een kleine verhuizing plant of een groot project heeft, bij Zegwaard Container Verhuur vinden we altijd de juiste oplossing voor u. Ontdek ons uitgebreide assortiment en laat ons u helpen bij uw volgende verhuizing of opslagproject!

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit