Heeft u een tekort aan ruimte? Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Bestel direct

  • Leverbaar binnen Zuid-Holland
  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Spoedlevering mogelijk
  • Vaste scherpe prijs

015-261 6393

Opslagcontainer bestellen en opslagruimte huren, dat doe je bij Zegwaard

Opslagcontainer bestellen en opslagruimte huren, dat doe je bij Zegwaard!

Altijd een vaste, scherpe prijs en binnen één werkdag geleverd!

Uw eigen opslagcontainer in de regio Zuid-Holland

Daar waar mensen wonen en werken krijgt men te maken met ruimtegebrek of heeft met simpelweg behoefte aan meer ruimte. Er zijn dus velen redenen om een opslagcontainer te huren. Bij Zegwaard hebben we jarenlange ervaring in de verhuur van opslagcontainers. Dat maakt Zegwaard een ware containerverhuur specialist! Vandaag besteld, morgen al geleverd. In overleg met u zullen we tijdens werkdagen de volgende werkdag al de opslagcontainer leveren op de aangegeven locatie. Bij Zegwaard werken we met vakkundige collega’s die u graag met elke opslaghulpvraag verder helpen. Neem daarom vandaag nog contact op zodat we u snel en efficiënt voor de beste prijs verder kunnen helpen.

Zakelijk verhuizen of particulier verbouwen? Ontdek de mogelijkheden in opslagcontainers

Zakelijke containerverhuur

Bij Zegwaard kunt u direct terecht voor de zakelijke containerverhuur. Belt u ons op een werkdag dan proberen we de containers de volgende dag op uw werkplek te leveren. Heeft u een spoed vraag? Laat het ons direct weten, wij helpen ook uw spoed vragen snel en efficiënt op weg. Met grote regelmaat zien we aanvragen voorbij komen van bouwbedrijven die een opslagruimte huren voor een verbouwing. De opslagcontainers zijn perfect beveiligd en de materialen blijven schoon, droog en toegankelijk voor elk project. Maar net zo goed kunt u een opslagcontainer huren wanneer u uw kantoor gaat verbouwen of verhuizen. Een tijdelijke opslag is dan de meest praktische oplossing. Uw machines, materialen of uw kantoormeubilair staat dan veilig, schoon en droog opgeslagen en zijn makkelijk te vervoeren of te verplaatsen.

Particulieren containerverhuur

Wilt u thuis gaat verbouwen? Dan kan een opslagcontainer aan huis een zeer fijne manier zijn om extra ruimte te creëren. U kunt hier tijdelijk uw inboedel in plaatsen of u slaat tijdelijk uw gebruikte machines en materialen op. Met uw persoonlijke beveiliging heeft u toch uw materialen veilig en dichtbij opgeslagen en de volgende dag heeft u ze direct weer voor de pak. Dit scheelt u velen irritaties en onhandige situaties. Maar ook als u goedkoop gaat verhuizen kan een opslagcontainer het hulpmiddel zijn om tijdelijk uw inboedel veilig en dichtbij op te slaan.

Kaart van Nederland invoegen, zoals bij zegwaard rioolontstopping?

Containerverhuur in Zuid-Holland

Bij Zegwaard is de containerverhuur onze specialisatie. We verhuren opslagcontainers in elke gemeente van de provincie Zuid-Holland. Heeft u een opslagcontainer nodig buiten de provincie Zuid-Holland, bel ons dan even op voor de mogelijkheden.

Verschillende maten en vormen opslagcontainers te huur

We hebben ruim aanbod in de opslagruimte verhuur. Met de ruime kennis voor opslagcontainers heeft u bij ons de mogelijkheid tot het huren van maar liefst vier typen opslagcontainers. Of u nu een kleine opslag of een zeer grote opslag nodig heeft, bij Zegwaard Container verhuur hebben we voor iedere opslag vraag een oplossing. Voor de kleinere opslagmogelijkheden kunt u perfect uit de voeten met de 6ft opslagcontainer. Wanneer u een verhuizing of een verbouwing ingaat waar u meer opslagruimte nodig heeft kiest u voor de 8ft of de 10ft opslagcontainers. Bent u een grote verhuizing of verbouwing van plan dan is de 20ft opslagcontainer met circa  33m3 aan ruimte uw beste oplossing.

Tips wanneer u een opslagcontainer gaat huren

We hebben jarenlange ervaring in de verhuur van opslagcontainers. Bel ons dus gerust eens op voor uw opslag vraagstukken. Met onze jarenlange ervaring geven we naast onze betrouwbare opslagcontainers ook vakkundig advies en tips. Wilt u bijvoorbeeld een 8 ft opslagcontainer huren, vraag dan bij uw gemeente na of u hiervoor een vergunning moet aanvragen. Wanneer u geen vergunning wilt aanvragen kunt u altijd gebruik maken van een opslagcontainer op het terrein van Zegwaard Container Verhuur in Delft.

Containerverhuur in de regio Zuid-Holland

Bent u op zoek naar containerverhuur in de provincie Zuid-Holland? Laat het ons dan direct weten. U kunt bij ons een opslagcontainer huren op ons beveiligde terrein in Delft of wij leveren de container bij u voor de deur af. Met ons ruime aanbod van verschillende formaten containers kunnen wij met onze transportservice al binnen één werkdag een opslagcontainer binnen Zuid-Holland bezorgen. U kunt zelf bepalen hoelang u de opslagcontainer nodig heeft. Heeft u een aanvraag voor een opslagcontainer uit een van de onderstaande gemeenten van Zuid-Holland? Bel of mail ons direct.

Wij leveren opslagcontainers in:

Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Hoeksche Waard, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Molenlanden, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Oegstgeest, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Sliedrecht, Teylingen, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas en Zwijndrecht.

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit