Heeft u een tekort aan ruimte? Wij lossen het nú voor u op.

Vestiging Delft
Bestel direct

  • Leverbaar binnen Zuid-Holland
  • Binnen 1 werkdag geleverd
  • Spoedlevering mogelijk
  • Vaste scherpe prijs

015-261 6393

Hier moet u rekening mee houden bij het huren van een verhuiscontainer

Op het moment dat u een opslagcontainer nodig heeft, wilt u precies weten waar u rekening mee moet houden om de opslag van uw spullen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maar waar moet u eigenlijk allemaal rekening mee houden bij het huren van een verhuiscontainer? In deze blog leggen we het uit en nemen we u mee door alle punten.

Het juiste formaat verhuiscontainer kiezen.

Een van de eerste dingen die u moet overwegen is de grootte van de opslagcontainer die u nodig heeft voor al uw spullen. Voordat u de grootte van de verhuiscontainer bepaalt, is het van belang dat u een goede schatting maakt van het aantal spullen dat u wilt opslaan. Bij Zegwaard hebben we een breed assortiment aan opslagcontainers van verschillende maten, variërend van 6ft tot 20ft. Bij de beschrijving van elke container kunt u voorbeelden vinden van het aantal spullen dat in de containers past. Zo kunt u een goede inschatting maken of de verhuiscontainer groot genoeg is voor al uw spullen. Heeft u twijfels over het formaat opslagcontainer dat u nodig heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en helpen wij u graag bij het bepalen van de containergrootte. 

Locatie

Bij Zegwaard kunt u ervoor kiezen om uw opslagcontainer te huren op onze beveiligde opslaglocatie in Delft of bij u op locatie. Wanneer u niet elke dag bij uw spullen hoeft te zijn en extra beveiliging wenst, kunt u een opslagcontainer huren op ons containerpark in Delft. Hier is dag en nacht een beveiligingsmedewerker aanwezig en ons containerpark is uitgerust met een geavanceerd beveiligingssysteem dat 24/7 gericht is op en om het terrein van de opslagcontainers. Wanneer u uw spullen nog steeds elk moment bij de hand wilt hebben, kunnen wij de verhuiscontainer bij u op locatie leveren. Het huren van de verhuiscontainer kan direct en in overleg zal de verhuiscontainer al binnen 48 uur op uw locatie kunnen staan. Wanneer u klaar bent met het gebruik van de verhuiscontainer, halen wij de container ook net zo gemakkelijk weer op met onze ophaalservice. De kosten voor de levering en ophaalservice zijn inbegrepen in de prijs. Hier hoeft u dus verder geen rekening mee te houden. Waar u wel rekening mee moet houden bij het plaatsen van de verhuiscontainer op locatie, is dat u een geschikte plek heeft waar de container geplaatst kan worden zonder schade te veroorzaken aan de ondergrond of de omgeving. 

Wat mag u opslaan in een opslagcontainer?

U kunt een opslagcontainer huren voor het opslaan van bijna alle materialen. Maar houd er rekening mee dat niet alles is toegestaan om op te slaan in een verhuiscontainer. Belangrijk is dat u geen spullen opslaat die kunnen lekken of bederven. Er zijn ook artikelen die volgens de Nederlandse wet niet zijn toegestaan om op te slaan in een opslagcontainer. Maar verder kunnen vrijwel alle items worden opgeslagen in de opslagcontainers van Zegwaard. Op https://www.zegwaardcontainerverhuur.nl/opslagcontainer-huren/  hebben wij duidelijk aangegeven welke goederen en materialen wel en niet zijn toegestaan om op te slaan in een container. Dus twijfelt u of de spullen die u in een opslagcontainer wilt opslaan zijn toegestaan, neem dan een kijkje op de pagina “opslagcontainer huren” of neem contact met ons op, dan helpen wij u ook graag verder. 

Beschikbaarheid en huurperiode

Controleer bij het bestellen van uw verhuiscontainer altijd de beschikbaarheid. Dit kan gemakkelijk door bij de opslagcontainer die u wilt bestellen in te vullen wat de gewenste aanvangsdatum van de plaatsing is en wat de gewenste einddatum van de plaatsing is. Om zeker te zijn van de beschikbaarheid van de verhuiscontainer raden we aan om ruim van tevoren de bestelling te plaatsen. Zegwaard biedt flexibele huurperiodes aan, wat betekent dat wanneer u een opslagcontainer heeft gehuurd, u gemakkelijk uw huurperiode een paar dagen of weken kunt verlengen. Zo kunt u wanneer u merkt dat u meer tijd nodig heeft voor het opslaan van uw spullen contact met ons opnemen en dit gemakkelijk verlengen. 

Benodigdheden

Het verhuizen en opslaan van spullen wilt u zo zorgvuldig mogelijk doen en daar heeft u meer benodigdheden voor nodig dan alleen een losse opslagcontainer. De benodigdheden die u nodig heeft bij het opslaan van uw spullen zijn verhuisdozen om alles geordend te houden, verhuisdekens om te zorgen dat uw spullen niet beschadigen, noppenfolie om fragiele voorwerpen te beschermen en een hangslot voor het afsluiten van uw verhuiscontainer en voor extra beveiliging van uw dierbare spullen. U kunt zelf natuurlijk voor deze benodigdheden zorgen wanneer u een verhuiscontainer huurt, maar u kunt ze ook gemakkelijk toevoegen aan uw bestelling van de verhuiscontainer bij Zegwaard als extra optie.

Door rekening te houden met deze punten, bent u goed voorbereid om een opslagcontainer te huren bij Zegwaard Container Verhuur. Mocht u nog verdere vragen hebben of punten willen bespreken, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team staat klaar om u verder te helpen en u van al uw opslagbehoefte te voorzien.

Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit